Viimeisimmät

55.90€
Mikä on Amazon lahjakortti?Amazon Gift Card on prepaid lahjakortti, jonka kanssa voit ...
29.00€
Mikä on Amazon lahjakortti?Amazon Gift Card on prepaid lahjakortti, jonka kanssa voit ...

Sopimusehdot

1. Yleiset ehdot
Verkkosivujen omistaja ja palveluntarjoaja
PTTAT Tmi
Y-tunnus: 2068225-6
Kraatarinkau 3 B 17
20610 Turku
Asiakaspalvelu:
info@lahjakorttipuhelimella.fi
Puhelin:  0417006923

Lahjakortin tilaajan täytyy olla vähintään 18-vuotias. Lahjakortin tilaajan täytyy olla vähintään 18-vuotias tai alaikäisellä pitää olla vanhempien kirjallinen suostumus käyttää palvelua.

2. Osapuolet

Sopimusehtojen osapuolina ovat www.lahjakorttipuhelimella.fi, jäljempänä (palvelun tarjoaja) ja palvelun käyttäjä, jäljempänä (asiakas).

3. Tuotteiden toimitus ja muut ehdot

 • Matkapuhelimen tulee olla tilaajan nimissä tai matkapuhelinliittymän omistajan suostumus käyttää liittymää lahjakorttien tilaamiseen.
 • Lahjakortteja toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitseviin postiosoitteesiin (ei poste restante osoitteisiin).
 • Lahjakortit pyritään postittamaan joka päivä kello 15:00. Tilaukset tulevat postitse kotiin seuraavana päivänä tai viimeistään muutaman arkipäivän sisällä. Varaamme korttien toimitukseen 1-5 arkipäivää, joten tilaa lahjakortit aina reilusti ajoissa.
 • Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus palauttaa tilaamansa tuote 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.
 • Normaalista paketin palautuksesta veloitamme 2€/paketti. Sähköpostilla toimitettava tuotteiden palautuskulut ovat 5€/paketti.
 • Peruutusilmoitus tulee lähettää sähköpostilla info(at)lahjakorttipuhelimella.fi.
 • Palvelun tarjoajalla on oikeus postittaa 10 euron tai muun summan hintaisia kortteja, siten että tilaussumma tulee täyteen.
 • Lahjakorttipuhelimella.fi ei ole vastuussa kolmannen osapuolen, tai jonkun muun ennalta arvaamattoman ja ylitsepääsemättömän Force Majeure-esteen aiheuttamasta toimituksen myöhästymisestä tai tilauspaketin katoamisesta.

4. Tuotteiden toimitus ja muut ehdot

 • Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus palauttaa tilaamansa tuote 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.
 • Normaalista paketin palautuksesta veloitamme 2€/paketti.
 • Peruutusilmoitus tulee lähettää sähköpostilla info(at)lahjakorttipuhelimella.fi.
 • Digitaaliset tuotteet ovat kertakäyttöisiä ja tuotekoodin vastaanottaminen vastaa paketin avaamista. Tämän vuoksi toimivilla, toimitetuilla tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta!

5. Vastuut ja rajoitukset

Reklamaatiot ja vaatimukset tulee osoittaa palvelun tarjoajalle osoitteeseen  info(at)lahjakorttipuhelimella.fi

6. Tuotteiden maksaminen

Ostot suoritetaan palvelun tarjoajan tarjoamilla maksuvälineillä. Hinnat sisältävät lahjakortin, postikulut, maksunvälitys- ja operaattorikulut.

7. Tuotteiden maksaminen

Palvelun tarjoajalla on oikeus ilman ennakkoilmoitusta estää käyttäjien pääsy palveluun, jotka toimivat sääntöjen tai lain vastaisesti. Väärinkäytöksistä ilmoitetaan aina viranomaisille.

8. Palvelun keskeytys

Palvelun tarjoajalla on oikeus ilman ennakkoilmoitusta estää käyttäjien pääsy palveluun, jotka toimivat sääntöjen tai lain vastaisesti tai aiheuttaa verkkokaupan toiminnalle tahallista haittaa. Väärinkäytöksistä ilmoitetaan viranomaisille.

9. Asiakasrekisteri

Palvelun tarjoajalla ja palvelun tarjoajan yhteistyökumppaneilla on oikeus lähettää markkinointi- ja mainosmateriaalia, mikäli asiakas ei nimenomaisesti kiellä tietojensa käyttöä edellä mainittuun tarkoitukseen. Palveluntarjoaja ei luovuta asiakkaan yhteystietoja palvelun tarjoajan ulkopuoliseen käyttöön. Käyttäjä hyväksyy, että hänen luovuttamiaan tietoja voidaan mahdollisesti käsitellä kaupan palveluiden ja toiminnan hoitamista varten. Henkilö tiedot rekisteröidään palvelun tarjoajan omaan asiakasrekisteriin. Tietoja ei luovuteta tai myydä kolmannelle osapuolelle, ellei kyseessä ole viranomainen.

10. Erimielisyyksien ratkaiseminen

Jos erimielisyyksiä ei voida ratkaista neuvottelemalla palvelun tarjoajan ja asiakkaan kesken, asiakas voi saattaa asian käsiteltäväksi kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi). Tässä sopimussuhteessa käytetään suomen kieltä ja sovelletaan Suomen lakia.